Yoga

Yantra Mind & Body erbjuder privata yogaklasser för företag och föreningar.

Normalpris för en timmes privatklass: 60 €.

Välkommen att ta kontakt för att diskutera olika alternativ!

Under  sommaren och hösten 2019 håller jag regelbundna klasser för Skärgårdens Kombi:

Parkyoga, 15.05.2019 – 12.06.2019

Yoga i centralparken! Timmen är uppbyggd av yogapositioner som ökar rörligheten och välmåendet samtidigt som musklerna och balansen stärks. Du får igång blodcirkulationen, gör dig av med slaggprodukter och förebygger smärta i kroppen. Vi börjar med andningsövningar och övergår sedan till mjukt flödande rörelser och positioner. Din kropp blir smidigare och starkare, du ökar din självkännedom samt tränar upp förmågan att vara närvarande. Under timmen riktar vi fokus inåt och skippar prestationskraven. Passar både nybörjare och erfarna yogis. Ta med dig yogamatta och filt. Nivå: lätt.

Onsdagar kl. 16:15-17:15 i centralparken i Pargas.

Embodied Hatha Yoga

Timmen passar dig som vill yoga med en djup närvaro. Vi börjar med andningsövningar och övergår sedan till mjukt flödande rörelser och positioner. Med andningen som stöd rör vi oss från den ena positionen till den andra. Din kropp blir smidigare och starkare, du ökar din självkännedom samt tränar upp förmågan att vara närvarande. Under timmen riktar vi fokus inåt och skippar prestationskraven. Passar både nybörjare och erfarna yogis. Ta med dig yogamatta och filt. Nivå: lätt.

Måndagar kl. 19:45-20:45 i Kombila, Pargas. Start 26.8.2019.

Yoga efter jobbet

Avsluta arbetsdagen med en skön yogatimme. Timmen är uppbyggd av yogapostitioner som ökar rörligheten och välmåendet samtidigt som musklerna och balansen stärks. Du får igång blodcirkulationen, gör dig av med slaggprodukter och förebygger smärta i kroppen. Genom mjuka stretchpositioner hjälper vi kroppen att gå ner i varv efter arbetsdagen. Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs. Ta med dig yogamatta, vattenflaska och filt.

Onsdagar kl. 16:15-17:15 i Kombila, Pargas. Start 28.8.2019.

Bild: Yogahuset So Ham