Yantra Mind & Body toivottaa sinut tervetulleeksi.   

Me tarjoamme sinulle tai yrityksellesi muutosvalmennusta. Pidämme myös joogatunteja ja ryhmäliikuntatunteja.

Minä, Marina

Nimeni on Marina Saanila ja olen yrittäjä Yantra Mind & Body yrityksessä. Olen muutosvalmentaja ja minulla on psykosyyntesikoulutus.  (Dipl. Coach HumaNova). Olen myös suorittanut  Embodied Hatha joogaopettajakoulutuksen Yoga Alliance RYT- 200 standardin mukaan.

Minulla on pitkä kokemus erilaisista ryhmäliikuntatuntien vetämisestä  ja olen sekä lisensoitu Zumba että  STRONG by Zumba– ohjaaja.

Yhteystiedot:

sähköposti: marina(at)yantra.fi

puh.: + 358 (0)40 596 9911

Linkki Yantran sivuille: Facebook

Muu harjoittelu

Ota  yhteyttä minuun, niin varaamme hikisen ja takuuvarmasti hauskan tunnin yrityksellesi / yhdistyksellesi. Räätälöidyt tunnit sopivat myös esim. polttareihin tai muihin tilaisuuksiin. Hinta 60€ / tunti.

Huom! Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän taholta.

Keppijumppa

Tunnin aikana tehdään selkeitä, monipuolisia liikkeitä kepin kanssa. Auttaa  parantamaan lihasvoimaa, ryhtiä ja vartalonhallintaa. Tunti perustuu voimaharjoittelun perusliikkeisiin. Soveltuu kaikille. Taso: kevyt.

STRONG by Zumba™

Haastava kokovartalon fitnesstunti, jossa Hiit-treeni (High Intensity Interval Training) ja musiikki yhdistvät tunnilla ainutlaatuisella tavalla. Musiikki on tunnin suola: sen rytmissä liikutaan ja se saa meidät treenaamaan kovemmin. Saavutat vahvemman, nopeamman kehon ja lisääntyneen rasvanpolton myös suorituksen jälkeen.  HUOM! Tunti ei ole tanssitunti. Sopii myös miehille. Ota mukaan: tossut, vesipullo ja alusta. Taso: raskas.

Zumba for ladies

Tanssimme eri puolta maailmaa tulevan musiikin tahtiin, esimerkiksi cumbiaa, salsaa, ja reaggetonia. Saat nauttia musiikista ja pitää hauskaa samalla kun kohennat kuntoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Tunti sopii  aloittelijoille ja heille, jotka haluavat pehmeämpää treeniä ilman hyppyjä. Tällä tunnilla mennään peruszumbaa hitaammalla vauhdilla ja askelkuviot ovat yksinkertaisempia. Ota mukaan: tossut, vesipullo.Taso: kevyt.

After Work Workout

Vauhdikas ja hikinen perjantaijumppa työviikon päätteeksi. Lämmittelyn jälkeen  teemme sekä monipuolisia kunto- että lihasharjoituksia. Sykettä nostattava tunti sisältää helppoja askelkuvioita musiikin tahtiin. Lopuksi venyttelyä. Taso: keskiraskas.