Övrig träning

Kontakta mig så bokar vi in en svettig och garanterat rolig timme för ditt företag /förening eller kanske till en möhippa eller annan tillställning.

Passbeskrivningar:

Zumba™ 

Vi dansar till musik från olika delar av världen, bl.a. till rytmerna av cumbia, salsa och reggaeton. Du får njuta av musiken och ha roligt samtidigt som du förbättrar din kondition, koordination och rörlighet. Zumba® är en effektiv träningsform där du kan ta ut rörelserna maximalt och svettas ordentligt eller göra lite mindre rörelser, helt enligt din egen konditionsnivå. Ta med innetossor, vattenflaska och svetthandduk. Nivå: medeltung.

Zumba for Ladies

Timmen passar för nybörjare och för dig som vill träna utan hopp. Vi håller tempot lägre än under vanliga zumbatimmar, och stegkombinationerna är enklare. Ta med innetossor och vattenflaska. Nivå: lätt.

STRONG by Zumba™

STRONG by Zumba är ett musikdrivet, funktionellt träningspass i intervallform (HIIT – High Intensity Interval Training) där man jobbar genom hela kroppen enbart med egen kroppsvikt. Det här passet passar perfekt för dig som som vill bli starkare, förbättra konditionen och som gillar att träna till musik. Timmen har högt tempo och innehåller hopp. Passar vana motionärer. Obs. Ingen dans på den här timmen! Ta med vattenflaska, gympaunderlag, stadiga innetossor och svetthandduk. Nivå: tung.

Stavjumppa

Under timmen gör vi mångsidiga övningar med en käpp. Vi stärker musklerna, övar upp balansen, rörligheten och kroppskontrollen. Vi avslutar med att stretcha alla stora muskelgrupper ordentligt. Passar alla åldrar. Nivå: lätt.

Full Body Workout
 
Fartfylld och svettig träning. Efter uppvärmningen följer mångsidig träning som förbättrar både din kondition och styrka. Pulshöjande enkla stegkombinationer varvas med funktionell träning till musik. Timmen avslutas med stretching. Nivå: medeltung.
 

Pris per timme: 60 €.

Deltagarna är inte försäkrade från företagets sida.