Om Marina


Jag som driver företaget Yantra Mind & Body heter Marina Saanila och är förändringscoach med psykosyntes som grund. (Dipl. Coach HumaNova) .
Jag är även utbildad Embodied Hatha yogalärare enligt Yoga Alliance RYT-200 standard.

Jag coachar människor i förändringsprocesser både i yrkes- och privatlivet. Psykosyntesen och yogan har hjälpt mig att leva mitt liv som jag själv vill. Idag har jag en betydligt större förståelse för mig själv och har ett mycket mer glädjefyllt förhållningssätt till livet, trots upp- och nedgångar. Detta gör att jag bland annat upplever mer harmoni och balans i mitt dagliga liv.

Yoga är för mig föreningen av kropp, sinne och själ. Yogan hjälper mig att vara närvarande i det som är, jag får möjlighet att möta mig själv i livet just där jag befinner mig. För mig är yoga en resa utan slut. Under mina timmar vill jag låta dig få landa och vara närvarande i din kropp, låta dig få utvecklas och växa, låta dig få vara dig själv och möta dig själv. Alla förutsättningar finns redan inom dig!

Jag är licencierad instruktör i Zumba och i STRONG by Zumba och har lång erfarenhet av att hålla olika gruppträningar.

Tidigare har jag jobbat med media i ca 15 år. Jag har bland annat varit journalist, fungerat som producent, regissör och editerare samt jobbat med olika kulturprojekt.