Coaching

Vill du ha förändring i ditt liv?
Styrs du av gamla och invanda mönster, måsten, borden och förväntningar på dig?
Eller känner du dig låst i en situation som du inte trivs i?
 

Då kan coaching vara något för dig!

Ibland uppstår det situationer i livet som känns svåra att hantera ensam. Det kan t.ex. vara problem med en relation, med barnen, stress på jobbet eller en känsla av otillräcklighet. Eller kanske du vill utvecklas som person, lära känna dig själv bättre och se dina mönster tydligare.

Då kan det vara bra att ha någon utomstående att tala med som lyssnar, hjälper dig att hitta nya möjligheter och lösningar, hjälper dig att se svårigheterna ur nya perspektiv och som sporrar dig till förändring.

 Jag arbetar som förändringscoach med psykosyntes som grund. Under coachingsträffarna reflekterar vi tillsammans kring dig och din nuvarande situation i livet. Vi identifierar mönster eller beteenden som ligger i vägen för att du ska leva livet fullt ut. Vi fokuserar på möjligheter och lösningar för att du ska kunna kunna skapa en förändring.

Ofta går vi våra liv i cirklar, när vi ser det kan vi bryta mönstret och gå i en annan riktning. När man iakttar sig själv, lär sig känna igen sina beteenden och ser sin möjlighet att välja, växer man som människa.

Läs mer om coachingen här.

Läs mer om psykosyntesen här.